Tervetuloa tutustumaan Kutomon monipuolisiin palveluihin

Keskeinen sijainti

Kutomo Business Park sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Sijainti on keskeinen tulet sitten Espoosta, Vantaalta tai Helsingistä.

Sauna- ja juhlatilat

Ylellinen ja tilava saunaosasto tarjoaa vapaamuotoisemmat puitteet niin asiakas- kuin yritysten sisäisiin tilaisuuksiin. Kutomo Business parkin ylimmässä kerroksessa sijaitseva edustussaunatila tarjoaa tilat n.30-40 henkilön seurueen tilaisuuksiin. Ikkunoista avautuu upea näkymä Talin urheilupuistoon ja golfkentälle.

Tutustu Kutomon sauna- ja juhlatiloihin lisää NiemcoWork-sivullamme.

Voit varata Kutomon saunatilan Kutomon aulasta: aula@kutomopark.fi tai puh. +358 (0) 50 5843 214

Joustavat ja skaalautuvat toimitilat

Kutomo Business Parkin toimitilat pystyvät kasvamaan ja mukautumaan joustavasti yritysten tarpeiden mukaan. Kutomo Business Parkin muuntojoustavat tilat sopivat yrityksille vuosiksi eteenpäin.

Tutustu Kutomon pientoimistoihin lisää NiemcoWork-sivullamme.

Neuvottelutilat

Kutomo Business Parkin laadukas neuvottelukeskus tarjoaa erikokoisia kalustettuja ja av-laittein varustettuja neuvottelu-, koulutus- ja kokoustiloja, joita on mahdollista vuokrata joko tuntiperusteisesti tai sopia laajemmasta kokonaisuudesta erikseen.

Huom! Voit varata neuvottelutilat Kutomon intran kautta tai aulapalvelusta

puh. +358 (0) 50 5843 214 tai aula@kutomopark.fi

Verkosto

Kutomon yhteisölliset tilat tarjoavat loistavat puitteet verkostoitumiselle. Useiden alojen yritykset löytävät toisensa saman katon alta eikä verkostoituminen ole koskaan ollut helpompaa.

Yhteisöllisissä tiloissa asiakastapaamisten ja yritysten sisäisten palaverien järjestäminen on vaivatonta. Kutomossa asiakkaat ovat hyvissä käsissä, sillä tiedonkulku on välitöntä ja tehokasta.

Henkilöstöravintola

Kuudennessa kerroksessa sijaitseva ravintola tarjoaa ruokailijoille maukkaan ja edullisen aterian lisäksi huikean maisemanäköalan.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan päivän lounasvaihtoehtoihin:

Lounaslista

Aulapalvelut

Ystävällinen aulapalvelu ottaa yrityksesi vieraat vastaan, hoitaa neuvotteluhuonevaraukset sekä opastaa tarvittaessa kiinteistöön liittyvissä asioissa. Lisäpalveluna aulasta on mahdollista hoitaa myös yrityksenne postipalvelut tai puhelinvaihde.

Ota yhteyttä Miika Niemeen puh. +358 (0) 400 650 991 tai miika.niemi@niemco.fi

Ilmainen kuntosali

Kutomo Business Parkin vuokralaisilla on käytössään uudenaikaisilla laitteilla varustettu valoisa ja tilava kuntosali.

Kuntosaliharjoittelu tarjoaa mukavan vastapainon toimistotyölle ja auttaa jaksamaan työssä paremmin.

Katettu parkkitila

Kutomo Business Parkissa on runsaasti katettua parkkitilaa talon kellarikerroksissa, joihin on helppo kulkea myös huonolla säällä. Katettu parkkitila suojaa autoa myös kesähelteiltä ja säästää aikaa talvikeleillä.

Käyttäjäpalvelut

Mikäli vuokralainen ei halua tehdä itse suoria erillisiä käyttäjäpalvelusopimuksia, on Kutomo Business Parkissa vuokralaisella mahdollisuus hankkia kaikki tarvitsemansa käyttäjäpalvelut vain yhdellä sopimuksella. Kutomon manageerattuun käyttäjäpalvelusopimukseen voidaan sisällyttää mm. siivous-, kopiokone-, juoma-automaatti-, viherkasvi-, postitus-, puhelinvaihde- ja toimistoassistenttipalvelut sekä tarvittaessa myös toimistotarvikkeet. Käyttäjäpalvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä myyntiin puh. +358 (0) 400 650 991 / miika.niemi@niemco.fi